De ce să vă alăturați clinicii dentare Vertuo ?

Beneficiați de un contract de muncă salarizat de – pe durata a 35 de ore, cu un nivel atractiv de remunerare

Datorită protocoalelor noastre agile și instruirii personalizate, libertatea dumneavoastră de exercițiu este cu adevărat respectată și vă permite să furnizați tratamente de înaltă calitate.

Perspectivele dumneavoastră de evoluție sunt reale. La Vertuo, nu venim doar pentru a munci, ci și pentru a construi și a vă asigura o carieră alături de formatori profesioniști din domeniul clinic și organizațional de nivel înalt.

Accesați cele mai bune echipamente disponibile, și cele mai noi tehnologii, precum și laboratoare și parteneri exigenți. Condițiile de lucru cu costuri suportate de companie în proporție de 100% au fost create pentru confortul dumneavoastră.

Philosophie de traitement unique.

 

Datorită parteneriatului nostru cu centrele comerciale Carrefour, pacienții dumneavoastră beneficiază de avantaje excepționale: accesibilitate, ușurință în deplasare, parcare gratuită nelimitată, printre altele.

Vă alăturați unei rețele de experți diferiți, cu un nivel ridicat de exigență, care investesc în dumneavoastră constant prin instruire individualizată, bazată pe teme specifice  și pe cele mai recente dovezi științifice.

Învățați să stăpâniți noile instrumente digitale (cone beam, amprenta optică, chirurgia ghidată etc.), accesați cele mai recente progrese terapeutice dovedite științific și stăpâniți noile modele de excelență organizațională și clinică.

Vă invităm să descoperiți filozofia cercului virtuos

La Vertuo, avem două misiuni>​

  • Că dumneavoastră sunteți fericiți

Dacă dumneavoastră sunteți fericiți,
veți avea grijă în special de pacienți.
Un pacient fericit = un medic fericit.

Și invers. Acesta este cercul nostru virtuos.

  • Că virtutea în termeni

                   – de etică
                   – de calitate
                   – și energie

       ne completează fiecare acțiune

Farmacii, centre de sănătate multidisciplinare, clinici stomatologice…: Vertuo oferă spații de sănătate de proximitate, unde dumneavoastră să vă simțiți bine și in care profesioniștii și pacienții relaționează mai presus de toate, la nivel uman.​

A deveni medic Vertuo înseamnă a fi sigur că vă veți exercita profesia în condiții optime, fluide, simple, și la standarde de excelență, pentru construirea unei cariere împlinite.

Lăsați-vă atrași de farmecele Franței…

…și lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de tot !

Trimiteți-ne candidatura dumneavoastră